loading...
موسسه دانش افزایی تبرئه
امیر علی جلیلی بازدید : 988 دوشنبه 03 آذر 1393 نظرات (1)

اطلاعيه اتحاديه سراسري کانونهاي وکلاي دادگستري ايران (اسکودا) درباره‌ تاريخ پرينت كارت، محل رفع نقص كارت و زمان‌ برگزاري آزمون پذيرش متقاضيان پروانه کارآموزی وکالت كانونهاي وكلاي دادگستري ايران سال 1393

1393/09/02

 ضمن‌ آرزوی‌ توفیق‌ برای‌ داوطلبان آزمون‌ ‌کارآموزی وکالت سال ۱۳۹۳، بدین‌ وسیله‌ به‌ اطلاع‌ می‌رساند آزمون در صبح روز جمعه مورخ 7/9/93 در ۲۳ شهرستان برگزار خواهد شد.کارت شرکت در آزمون برای کلیه داوطلبان از روز دوشنبه 3/9/1393  براساس‌ مندرجات‌ بند «الف‌» این‌ اطلاعیه‌ بر روی سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قرار می‌گیرد و داوطلبان پس از پرینت کارت شرکت در آزمون، در صورت وجود نقص احتمالی مي بايستي مطابق بند «ب» این اطلاعیه به حوزه‌های رفع نقص مندرج در جدول شماره ۱ مراجعه نمایند.

الف - نحوه و زمان تهيه پرينت كارت شركت در آزمون
كارت شركت در آزمون كليه داوطلبان از روز دوشنبه 3/9/1393 براي مشاهده و پرينت بر روي سايت سازمان سنجش آموزش كشور قرار خواهد گرفت. لذا كليه داوطلبان متقاضي شركت در آزمون‌، براي تهيه پرينت كارت شركت در آزمون بايد در تاريخ تعيين شده به شرح فوق به سايت سازمان سنجش مراجعه و با وارد نمودن اطلاعات درخواستي يك نسخه پرينت از كارت شركت در آزمون تهيه نمايند. بنابراين داوطلبان براي پرينت كارت شركت در آزمون بايد منحصراً به روش فوق اقدام و براساس زمان، تاريخ و آدرس تعيين شده بر روي كارت شركت در آزمون ، به حوزه امتحاني مربوط مراجعه نمايند. بديهي است براي شركت در جلسه آزمون همراه داشتن پرينت كارت شركت در آزمون و هم چنين اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار و ارائه آن الزامي است.
ب - آدرس و محل رفع نقص كارت شركت در آزمون
آدرس و محل رفع نقص كارت شركت در آزمون‌كليه‌ داوطلبان به شرح جدول ‌شماره ۱ (يك) مي باشد.
ج-داوطلبان چنانچه درخصوص مندرجات كارت شركت در آزمون مغايرتي مشاهده نمودند، لازم است به شرح زير اقدام نمايند.
۱-با توجه به اطلاعات مندرج بر روي كارت شركت در آزمون ، چنانچه مغايرتي در اطلاعات مندرج در بندهاي 1 ،2  ،3 ،4 ، 9 و 10 (نام خانوادگي-  نام، تاريخ تولد، شماره شناسنامه، كدملي، تاريخ فارغ التحصيلي، عنوان رشته تحصيلي) كارت شركت در آزمون وجود دارد لازم است براي اصلاح مورد يا موارد مذكور در قسمت ويرايش اطلاعات حداكثر تا تاريخ  7/9/1393 منحصراً به سايت اينترنتي سازمان سنجش مراجعه و از آن طريق نسبت به اصلاح موارد اقدام نمايند و درصورتيكه نسبت  به موارد مشروح ذيل معترض مي‌باشند ضروري است در روز چهارشنبه و يا پنجشنبه مورخ 5/9/93  و 6/9/93  از ساعت 8:30 صبح الي 12:00 ظهر و بعداز ظهر از ساعت 14:00 الي 17:00 براساس جدول شماره يك  اطلاعيه به نماينده سازمان سنجش مستقر درباجه رفع نقص مراجعه نمايند. (تاريخ رفع نقص داوطلبان حوزه شهر تهران از روز سه شنبه مورخ 4/9/93 الي روز پنجشنبه مورخ 6/9/93 مي‌باشد).
1-1 – چنانچه نسبت به  بندهاي 5 و 6  (جنس و معلوليت ) معترض هستيد .
تبصره:درخصوص بند 6 (معلوليت ) چنانچه خواستار اعمال بند فوق مي باشيد، لازم است فرم مخصوص معلوليت را تحويل باجه رفع نقص نمائيد تا اقدامات لازم در اين خصوص بعمل آيد.
2-1-چنانچه مغايرتي در اطلاعات مندرج در بند7 (سهميه ثبت نامي) كارت شركت در آزمون شما وجود دارد (براي داوطلبان متقاضي استفاده از سهميه رزمندگان - سپاه پاسداران،  وزارت جهاد كشاورزي و ستاد كل نيروهاي مسلح) لازم است براي  روشن شدن وضعيت سهميه خود حداكثر تا تاريخ 9/9/1393 به ارگان مربوط مراجعه نمايند.
داوطلبان متقاضي استفاده از سهميه‌هاي بنياد شهيد و امور ايثارگران جهت اعلام مغايرت حداكثر تا تاریخ 7/9/93 منحصراً به سايت اينترنتي سازمان سنجش (قسمت ويرايش اطلاعات) مراجعه و نسبت به اصلاح موارد اقدام نمایند تا درصورت تاييد سهميه توسط ارگان مربوط، سهميه مورد نظر براي آنان اعمال گردد. در غيراينصورت با سهميه آزاد گزينش خواهند شد و هيچگونه اعتراضي قابل قبول نمي‌باشد.
3-1- چنانچه كارت شركت در آزمون شما فاقد عكس مي باشد و يا چنانچه عكس روي كارت داراي اشكالاتي از جمله، فاقد مهر بودن عكس، واضح نبودن عكس و ... مي باشد و يا چنانچه موفق به تهيه پرينت كارت شركت در آزمون نشده ايد ضروري است در روزهاي چهارشنبه و يا پنجشنبه 5 و 6/9/۹3 از ساعت 8:30 صبح الي 12:00 ظهر و بعداز ظهر از ساعت 14:00 الي 17:00 با بهمراه داشتن ۲ قطعه عكس ۴*۳ و كارت ملي يا شناسنامه عكسدار شخصاً به باجه رفع نقص‌حوزه مربوطه (براساس جدول شماره يك) مراجعه نمايند و موضوع را دنبال نموده تا مشكل برطرف گردد.
4-1 - چنانچه شماره داوطلب شما چه به صورت عددي و يا به صورت حروف ناخوانا مي باشد .
تذكر: تاريخ رفع نقص داوطلبان حوزه شهر تهران از روز سه شنبه مورخ 4/9/93 الي روز پنجشنبه مورخ 6/9/93 مي باشد.
د- تذكرهـاي مـهم  
۱- همزمان با قرار گرفتن كارت شركت در آزمون بر روي سايت سازمان سنجش آموزش كشور به نشاني: www.sanjesh.org بمنظور آگاهي بيشتر داوطلبان از ضوابط آزمون، برگ راهنماي شركت در آزمون نيز بر روي سايت قرار داده مي شود تا هر داوطلب با مطالعه دقيق آن براي حضور در جلسه آزمون و پاسخگويي به سوالات اقدام نمايد. در صورت ضرورت داوطلبان مي توانند از آن پرينت تهيه نمايند.
۲- در زمان حضور در جلسه آزمون، همراه داشتن پرينت كارت شركت در آزمون‌، اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار الزامي است.
۳- هر داوطلب براي حضور در جلسه آزمون بايد علاوه بر پرينت كارت شركت در آزمون، اصل كارت ملي و يا اصل شناسنامه عكسدار، چند مداد سياه نرم پررنگ ،مدادتراش ، مداد پاكن و يك سنجاق و يا سوزن به همراه داشته باشد.
4- درهاي ورودي ِحوزه هاي امتحاني راس ساعت 8:00 (هشت صبح) بسته خواهد شد و لذا به داوطلبان توصيه مي‌شود قبل از بسته شدن درهاي ورود به جلسه آزمون در جلسه آزمون حاضر باشند. شروع فرآيند برگزاري آزمون راس ساعت 8:30 (هشت و سي دقيقه صبح) خواهد بود. لذا از ورود داوطلبان پس از بسته شدن درِ سالنهاي امتحاني به حوزه آزمون ممانعت بعمل خواهد آمد.
۵-داوطلبان بايد از آوردن وسايل اضافي از جمله كيف دستي، ساك دستي، پيجر، تلفن همراه، بي سيم، جزوه، كتاب، هرگونه نت و يادداشت و نظاير آن و همچنين وسايل شخصي به جلسه آزمون اكيداً خودداري نمايند.
جدول شماره 1 محل رفع نقص کارت شرکت در آزمون کارآموزی وکالت
استان محل اقامت فعلي داوطلب
شهرستان برگزاري
آدرس محل رفع نقص احتمالي كارت شركت در آزمون
آذربايجان شرقي
تبريز
تبریز- میدان شهرداری – اول خیابان ارتش جنوبی– ساختمان کانون وکلای دادگستری آذربایجان شرقی
آذربايجان غربي
اروميه
ارومیه – بلوار شهید بهشتی – نبش کوچه های ۱۹ و ۲۱ – کانون وکلای دادگستری آذربایجان غربی
اردبيل
اردبيل
اردبیل- کارشناسان – مجتمع اداری بعثت- جنب اداره پزشک قانونی – نبش کوی نگین یک- کانون وکلای دادگستری اردبیل
اصفهان
اصفهان
اصفهان – خیابان ۲۲ بهمن – مجتمع اداری امیرکبیر- کانون وکلای دادگستری منطقه اصفهان
البرز
كرج
کرج – خیابان شهید بهشتی – بعد از حصارک – دانشگاه خوارزمی
تهران ،سمنان، يزد، هرمزگان و سيستان و بلوچستان
تهران
تهران – میدان آرژانتین – خیابان زاگرس- پلاک ۳– کانون وکلای دادگستری مرکز– طبقه سوم واحد صدور پروانه
بوشهر
بوشهر
بوشهر – بهمنی – سه راه خلیج فارس – دانشگاه خلیج فارس
خراسان رضوي، خراسان شمالي و خراسان جنوبي
مشهد
مشهد –بلوار قاضی طباطبائی –نبش قاضی طباطبائی ۷- کانون وکلای دادگستری خراسان
خوزستان
اهواز
اهواز- کیان آباد – خیابان اصلی – نبش خیابان دوم غربی – پلاک ۱۵۰ -کانون وکلای دادگستری خوزستان
چهارمحال و بختياري
شهركرد
شهرکرد – رحمتیه – دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر کرد – دانشکده علوم انسانی – ساختمان علوم انسانی
زنجان
زنجان
زنجان – مجتمع ادارات – پشت ساختمان شماره ۲ شرکت گاز- کانون وکلای دادگستری زنجان
فارس‌وكهكيلويه و بويراحمد
شيراز
شیراز- خیابان قصرالدشت – نرسیده به ولیعصر – جنب هلال احمر – کانون وکلای دادگستری منطقه فارس
قم
قم
قم – شهید لواسانی -ابتدای خیابان ساحلی – کوی شماره ۱- پلاک ۱۵ سالن کتابخانه کانون وکلای دادگستری
قزوين
قزوين
قزوین – خیام جنوبی – کوچه شهیدآتشگران – پلاک ۲۵ – کانون وکلای دادگستری قزوین
كرمانشاه و ايلام
كرمانشاه
کرمانشاه – ۲۲ بهمن – میدان مرکزی – کوچه ۱۳۰ – پلاک ۵ – کانون وکلای دادگستری کرمانشاه و ایلام
كردستان
سنندج
سنندج – بلوار شبلی – بالاتر از میدان امام شافعی- روبروی سازمان آب و فاضلاب استان – پلاک ۱۵۲ کانون وکلای دادگستری کردستان
كرمان
كرمان
کرمان – ضلع شمالی پارک مطهری –ساختمان کانون وکلای دادگستری کرمان– طبقه ششم
گيلان
رشت
رشت – خیابان رودباری – کوچه لیفکوئی – کانون وکلای دادگستری گیلان
گلستان
گرگان
گرگان – میدان ولیعصر – خیابان شهید نامجو(دوم لشگر )- کوچه هشتم – کانون وکلای دادگستری گلستان
لرستان
خرم‌آباد
خرم آباد- خیابان انقلاب – انتهای بلوار ولیعصر- مرکز آموزشی و فرهنگی سما
مازندران
ساري
ساری – خیابان مازیار- جنب ساختمان تعزیرات حکومتی – کانون وکلای دادگستری مازندران
مركزي
اراك
اراک – خیابان هپکو- خیابان امام حسین(ع) – نرسیده به اداره اوقاف و امور خیریه – ساختمان کانون وکلای دادگستری استان مرکزی
همدان
همدان
همدان – خیابان بوعلی – انتهای کوچه دادگستری- نبش کوچه پردیس- شماره ۱۸-سالن مطالعه و کتابخانه تخصصی حقوق کانون وکلای دادگستری استان همدان
اتحاديه سراسري کانونهاي وکلاي دادگستري ايران (اسکودا)
امیر علی جلیلی بازدید : 388 شنبه 10 آبان 1393 نظرات (0)

 

تحلیلی برمیزان رقابت در کانونهای مختلف در آزمون وکالت 93

بعد از اعلام تعداد شرکت کنندگان آزمون وکالت 93 از سوی  اسکودا اولین چیزی که مشهود بود و تعجب همگان را بر انگیخت در مورد تعداد شرکت کنندگان بود :

کاهش تعداد شرکت کنندگان آزمون وکالت 93 نسبت به سال 92

تعداد شرکت کنندگان آزمون وکالت 93 نسبت به سال 92 کاهش داشته است این کاهش با توجه به افزایش بی حساب و کتاب دانشکده ها و دانشجویان حقوق در نگاه اول اندکی تعجب بر انگیز است اما با نگاه عمیقتر بنا به دلایل زیر قابل توجیه است : برگزاری همزمان آزمون قضاوت در چند سال اخیر و برگزاری هم زمان آزمون مشاوران حقوقی قوه قضاییه با آزمون وکالت 92 از تعداد داوطلبان آزمون وکالت کانون وکلا کاست و تعداد حدود 3000 نفر را از صف این آزمون خارج کرد .

رشد فزاینده تعداد شرکت کنندگان در سال 92 نیز یکی از دلایل کاهش تعداد شرکت کننده در سال 93 بود این رشد در سال 92 به دلایلی از قبیل تصمیم ناگهانی کانون مبتنی بر محدودیت شرکت کارآموزان در همان سال در آزمون برمی گشت که تعداد زیادی از کارآموزان را ترغیب به شرکت دوباره در آزمون بخصوص در کانون مرکز نمود. شرکت کار آموزان مسلماً یکی از بی عدالتی های مسلم در حق داوطلبان در صف آزمون وکالت است در حالی که تعداد کثیری با صرف هزینه های مالی و زمانی منتظر ورود به عرصه وکالت هستند تعدادی برای کسب موقعیت بهتر چندین بار رقابتی نابرابر را بر این داوطلبان تحمیل می کنند . ولی متاسفانه کانون مرکز بر تصمیم به جا و درست خود در منع کارآموزان برای شرکت در آزمون عدول نموده و امسال نیز وضعیت را بر منوال سالهای گذشته باقی گذاشت.

با افزایش شدید رقابت تعدادی از داوطلبان عطای این آزمون را به لقایش بخشیده و در مشاغل دیگر وارد گردیدند همچنین با رشد مشاغل حقوقی تخصصی غیر از وکالت نیز که اغلب از سوی شرکتها و بانکها ایجاد گردیده است با وجود سختی رقابت در آزمون وکالت و لزوم تحمل هزینه سنگین در آمادگی برای این آزمون با استقبال فارغ التحصیلان حقوق روبه رو گردیده است.

محدودیتهای شرکت در آزمون از قبیل لزوم کارت پایان خدمت برای برادران را نیز می توان از دلایل هر چند با تاثیر اندک کاهش نسبی تعداد شرکت کنندگان امسال دانست . در سال گذشته اتفاقاتی نیز افتاد که متاسفانه خواه ناخواه در نگرش داوطلبان این آزمون تاثیری منفی داشت. تاخیر در اعلام نتایج به دلایل نا معلوم و اعلام نتایج از سوی برخی موسسات غیر مسئول قبل از اعلام رسمی و اعمال تراز بدون اعلام قبلی و حذف چندین سوال بدلیل غیر استاندارد بودن از این قبیل مسایل بود که امیدواریم دیگر شاهد این موارد نباشیم .

النهایه این کاهش تعداد مقطعی بوده و با توجه تعداد زیاد دانشکده های حقوق و رشد تعداد دانشجویان این رشته در سالهای آتی رشد فزاینده داوطلبان آزمون وکالت را شاهد خواهیم بود.

تعداد شرکت کنندگان در آزمون وکالت به تفکیک کانون و میزان رقابت در هر کانون

با دقت در جدول زیر می توان تعداد شرکت کنندگان هر کانون و ظرفیت کانونها و میزان رقابت را مشاهده نمود

ردیف

نام کانون

تعداد شرکت کننده

ظرفیت پذیرش

میزان رقابت

از چند نفر یک نفر قبول می شوند؟

۱

کانون مرکز

۱۵۸۰۲

۱۰۰۰ نفر

ازهر8/15 نفر1نفر

۲

آذربایجان شرقی

۳۲۴۳

۱۲۰نفر

از هر 27 نفر1نفر

۳

فارس و کهکیلویه

۳۴۵۵

۱۳۶نفر

از هر 4/25 نفر1نفر

۴

اصفهان

۲۶۲۱

۱۳۰نفر 

از هر 2/20نفر1نفر

۵

آذربایجان غربی

۱۹۱۷

۵۶نفر

1نفر از هر 2/34 نفر

۶

مازندران

۱۸۸۴

۷۲ نفر 

از هر 2/26 نفر1نفر

۷

خراسان

۲۳۸۵

۱۲۰ نفر

از هر 9/19 نفر1نفر

۸

گیلان

۱۴۳۹

۵۰ نفر

از هر 8/28 نفر1نفر

۹

قزوین

۱۷۲۴

۷۵ نفر

از هر 23 نفر1نفر

۱۰

خوزستان

۳۸۴۰

۱۵۰ نفر

از هر 6/25 نفر1نفر

۱۱

کرمانشاه و ایلام

۱۰۵۴

۲۵ نفر

از هر 2/42 نفر1نفر

۱۲

همدان

۸۵۸

۳۵ نفر

از هر 5/24 نفر1نفر

۱۳

قم

۴۱۰

۲۰ نفر

از هر 5/20 نفر1نفر

۱۴

کردستان

۸۳۳

۳۰ نفر

از هر 8/27 نفر1نفر

۱۵

گلستان

۱۱۸۳

۴۵ نفر

از هر 3/26 نفر1نفر

۱۶

اردبیل

۱۵۴۰

۵۰ نفر

از هر 8/30 نفر1نفر

۱۷

مرکزی (اراک )

۶۰۷

۲۵ نفر

از هر 2/24 نفر1نفر

۱۸

بوشهر

۱۵۸۶

۴۵ نفر

از هر 2/35 نفر1نفر

۱۹

زنجان

۷۲۰

۳۰ نفر

از هر 24 نفر1نفر

۲۰

لرستان

۱۴۱۳

۴۰ نفر

از هر 3/35 نفر1نفر

۲۱

کرمان

۳۶۴۷

۱۷۶نفر

از هر 7/20 نفر1نفر

۲۲

البرز

۲۵۱۶

۱۰۰نفر

از هر 2/25نفر1نفر

۲۳

چهارمحال و بختیاری

۸۴۳

۴۰نفر

از هر 21 نفر1نفر

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

با توجه به مفاد جدول بالا می توان کانون مختلف را از نظر شدت و حدت رقابت به ترتیب زیر طبقه بندی کرد :

ردیف

کانون

تعداد شرکت کننده

ظرفیت پذیرش

میزان رقابت

1

کرمانشاه و ایلام

۱۰۵۴

۲۵ نفر

1نفر از هر 2/42 نفر

2

لرستان

۱۴۱۳

۴۰ نفر

1نفر از هر 3/35 نفر

3

بوشهر

۱۵۸۶

۴۵ نفر

1نفر از هر 2/35 نفر

4

آذربایجان غربی

۱۹۱۷

۵۶نفر

1نفر از هر 2/34 نفر

5

اردبیل

۱۵۴۰

۵۰ نفر

1نفر از هر 8/30 نفر

6

گیلان

۱۴۳۹

۵۰ نفر

1نفر از هر 8/28 نفر

7

کردستان

۸۳۳

۳۰ نفر

1نفر از هر 8/27 نفر

8

آذربایجان شرقی

۳۲۴۳

۱۲۰نفر

1نفر از هر 27 نفر

9

گلستان

۱۱۸۳

۴۵ نفر

1نفر از هر 3/26 نفر

10

مازندران

۱۸۸۴

۷۲ نفر 

1نفر از هر 2/26 نفر

11

خوزستان

۳۸۴۰

۱۵۰ نفر

1نفر از هر 6/25 نفر

12

فارس و کهکیلویه

۳۴۵۵

۱۳۶نفر

1نفر از هر 4/25 نفر

13

البرز

۲۵۱۶

۱۰۰نفر

1نفر از هر 2/25نفر

14

همدان

۸۵۸

۳۵ نفر

1نفر از هر 5/24 نفر

15

مرکزی (اراک )

۶۰۷

۲۵ نفر

1نفر از هر 2/24 نفر

16

زنجان

۷۲۰

۳۰ نفر

1نفر از هر 24 نفر

17

قزوین

۱۷۲۴

۷۵ نفر

1نفر از هر 23 نفر

18

چهارمحال و بختیاری

۸۴۳

۴۰نفر

1نفر از هر 21 نفر

19

کرمان

۳۶۴۷

۱۷۶نفر

1نفر از هر 7/20 نفر

20

قم

۴۱۰

۲۰ نفر

1نفر از هر 5/20 نفر

21

اصفهان

۲۶۲۱

۱۳۰نفر 

1نفر از هر 2/20نفر

22

خراسان

۲۳۸۵

۱۲۰ نفر

1نفر از هر 9/19 نفر

23

کانون مرکز

۱۵۸۰۲

۱۰۰۰ نفر

1نفر ازهر8/15 نفر

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 همانگونه که مشاهده می گردد بیشترین رقابت در کانون کرمانشاهو ایلام خواهد بود و تقریباً از هر 42 نفر فقط یک نفر قبولی خواهند داشت که این تعداد تقریباً 3 برابر میزان رقابت در کانون مرکز خواهد بود که شاهد کمترین رقابت با توجه به تعداد شرکت کننده و ظرفیت پذیرش در بین همه کانونها خواهد بود دلیل این امر اختصاص سهم زیادی از قبولی های این کانون به استانهایی نظیر هرمزگان و سیستان بلوچستان است که برای داوطلبان استان تهران استانهایی دور از اقاکتگاه محسوب می گردند و آنها را راهی استانهای هم جوار نظیر البرز و قزوین می نماید و همچنین محدودیت سنی شرکت در این کانون نیز تعداد را کاهش می دهد یکی دیگر از دلایل مهم کاهش داوطلب علیرغم مرکزیت تهران مشاوره های غیر کارشناسی برخی موسسات آموزشی با نام انتخاب کانون مناسب است که با اطلاعات محدود و نادرست درون موسسه ای خیل زیادی از داوطلبان تهرانی را راهی استانهای دیگر می نمایند. دلیل رقابت سنگین کرمانشاه ظرفیت کم این کانون و حقوق خیز بودن منطقه و وجود دانشکده های حقوق متعدد در منطقه و علاقمندی دانشجویان آن به تحصیل در رشته حقوق می باشد . وضعیت در لرستان و بوشهر نیز به همین منوال است . البته در مورد بوشهر قرار گرفتن مابین دو استان خوزستان و فارس که از نظر سطح معدل کانونهای دشواری محسوب می گردند از دلایل تعداد زیاد شرکت کنندگان آن است و کانونهای اردبیل و آذربایجان غربی هم رقابت سنگینی را تجربه خواهند کرد اردبیل امسال بعلت افزایش ظرفیت مورد توجه داوطلبان غیر بومی قرار گرفته و جزو کانونهای با رقابت سنگین خواهد بود. کانونهای گیلان ، کردستان، آذربایجان شرقی، گلستان ، مازندران، خوزستان ،فارس ، البرز هرچند نسبت کانونهای پیش گفته تعداد نفرات کمتری برای رقابت دارند و تقریباً از هر 25 الی 30 نفر یک نفر قبولی خواهند داشت اما اکثر آنها از نظر سطح معدل کانونهای دشواری محسوب می گردند کانونهای مازندران و فارس طی 3 سال اخیر دشوارترین کانونها از نظر سطح معدل بوده اند و اغلب معدل آنها برای آخرین نفر قبولی 11 به بالا بوده است. کانونهای آذربایجان شرقی و البرز نیز وضعیت تقریباً مشابهی با کانونهای فارس و مازندران دارند.

کانونهای همدان،مرکزی (اراک )،زنجان ، قزوین ،چهارمحال و بختیاری،کرمان،قم،اصفهان ،خراسان رقابت تقریباً همسان و متعادلی را شاهد خواهند بود.

التماس دعا

امیرعلی جلیلی

 

 

 

امیر علی جلیلی بازدید : 328 چهارشنبه 07 آبان 1393 نظرات (0)
رییس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا)، تعداد ثبت‌نام کنندگان در آزمون وکالت سال ۹۳ را ۵۵ هزار و ۵۱۹ نفر اعلام کرد. بهمن کشاورز در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، گفت: طبق اعلام سازمان سنجش اسامی افرادی که مکررا در آزمون وکالت ثبت‌نام کرده‌اند، حذف نشده است و احتمال دارد که آمار اعلام شده، اندکی تغییر پیدا کند. وی آمار شرکت‌کنندگان در آزمون وکالت سال ۹۳ را به تفکیک کانون‌ها به شرح زیر ذکر کرد: - کانون وکلای دادگستری مرکز (استان‌های تهران، سمنان، یزد، هرمزگان و سیستان و بلوچستان) ۱۵۸۰۲ نفر – ۸۰۳۰ زن – ۷۷۷۲ مرد – آذربایجان شرقی ۳۲۴۳ نفر – ۱۲۷۵ زن – ۱۹۶۸ مرد - فارس و کهگیلویه و بویراحمد ۳۴۵۵ نفر – ۱۵۷۷ زن – ۱۸۷۸ مرد - اصفهان ۲۶۲۱ نفر- ۱۴۳۶ زن – ۱۱۸۵ مرد – آذربایجان غربی ۱۹۱۷ نفر – ۸۱۱ زن – ۱۱۰۶ مرد – مازندران ۱۸۸۴ نفر – ۹۴۲ زن – ۹۴۱ مرد – خراسان رضوی و شمالی و جنوبی ۲۳۸۵ نفر – ۱۳۲۳ زن – ۱۰۶۲ مرد - گیلان ۱۴۳۹ نفر – ۸۲۰ زن – ۶۱۹ مرد - قزوین ۱۷۲۴ نفر – ۷۶۸ زن – ۹۵۶ مرد – خوزستان ۳۸۴۰ – ۱۶۴۸ زن – ۲۱۹۲ مرد – کرمانشاه و ایلام ۱۰۵۴ نفر – ۵۰۶ زن – ۵۴۸ مرد – همدان ۸۵۸ نفر – ۴۱۹ زن – ۴۳۸ مرد - قم ۴۱۰ نفر – ۱۵۸ زن – ۲۵۲ مرد - کردستان ۸۳۳ نفر – ۳۷۵ زن – ۴۵۸ مرد – گلستان ۱۱۸۳ نفر – ۵۷۶ زن – ۶۰۷ مرد - اردبیل ۱۵۴۰ نفر – ۵۷۵ زن – ۹۶۵ مرد - مرکزی (اراک) ۶۰۷ نفر – ۲۹۷ زن – ۳۱۰ مرد – بوشهر ۱۵۸۶ – ۶۵۹ زن – ۹۲۷ مرد - زنجان ۷۲۰ نفر – ۳۲۳ زن – ۳۹۷ مرد - لرستان ۱۴۱۳ نفر – ۵۹۶ زن – ۸۱۷ مرد – کرمان ۳۶۴۷ نفر – ۱۵۹۷ زن – ۲۰۵۰ مرد – البرز ۲۵۱۶ نفر – ۱۱۴۷ زن – ۱۳۶۹ مرد – چهارمحال بختیاری ۸۴۳ نفر – ۳۴۶ زن – ۴۹۷ مرد
امیر علی جلیلی بازدید : 371 دوشنبه 28 مهر 1393 نظرات (0)

بهمن کشاورز

طبق آمارهای غیررسمی احتمالا نزدیک به 55 هزار نفر در آزمون وکالت امسال ثبت‌نام کرده‌اند.  

رییس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران (اسکودا) گفت که طی یکی دو روز آینده آمار قطعی ثبت‌نام کنندگان در آزمون وکالت سال 93 اعلام خواهد شد.

بهمن کشاورز در گفت‌وگو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: با توجه به اینکه مهلت ثبت‌نام در آزمون وکالت سال 93 پایان یافته است، باید تعداد ثبت‌نام‌کنندگان در هر کانون را به کانون‌ها اعلام کنیم تا بتوانند نسبت به تدارک و آماده‌سازی محل برگزاری آزمون اقدام کنند.

وی با بیان این که اعلام تعداد قطعی ثبت‌نام کنندگان در آزمون وکالت سال 93 پس از حذف ثبت نام‌های مکرر داوطلبان امکان‌پذیر است، گفت: طی یکی دو روز آینده آمار قطعی ثبت نام کنندگان اعلام می‌شود.

 کشاورز یادآور شد: در آزمون وکالت سال گذشته نزدیک به 60 هزار نفر ثبت‌نام کرده بودند. طبق آمارهای غیررسمی احتمالا نزدیک به 55 هزار نفر در آزمون وکالت امسال ثبت‌نام کرده‌اند.

 به گزارش ایسنا، متقاضیان آزمون وکالت از 14 تا 25 مهرماه مهلت داشتند تا از طریق اینترنت و سایت سازمان سنجش آموزش کشور برای شرکت در این آزمون ثبت‌نام کنند.

 آزمون وکالت 93 روز جمعه هفتم آذرماه سال جاری برگزار می شود. 

امیر علی جلیلی بازدید : 401 دوشنبه 31 شهریور 1393 نظرات (0)

با توّجه به انتشار آگهی آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت سال ۹۳ ، باطلاع میرساند برابر مصوبه مورخ ۲۲/۶/۹۳ هیأت مدیره،‌ کانون وکلای دادگستری تحت هیچ شرایطی با پذیرش کارآموز مهمان موافقت نخواهد کرد ./.

کانون وکلای دادگستری خراسان

امیر علی جلیلی بازدید : 1208 سه شنبه 18 شهریور 1393 نظرات (0)

 ثبت نام از متقاضیان آزمون وکالت منحصراً ازطریق اینترنت و سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org از روزدوشنبه مورخ ۱۳۹۳/۰۷/۱۴ لغایت روز چهارشنبه مورخ ۱۳۹۳/۰۷/۲۳ انجام خواهد شد .

 متقاضیان باید برای واریز هزینه ثبت نام ، از طریق کارت های اعتباری عضو شبکه شتاب ، که رمز دوم آن فعال باشد ، طبق دستور العمل اعلام شده در سایت سازمان سنجش آموزش کشور، ودر زمان اعلام شده در بند ۱-۵ ، نسبت به پرداخت هزینه ثبت نام اقدام کنند.

در این خصوص متقاضیان میتوانند از کارتهای اعتباری دیگران که رمز دوم آن فعال باشد نیز استفاده کنند.

 توزیع کارت شرکت در آزمون به صورت اینترنتی انجام می شود و داوطلبان باید با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور و وارد کردن کد رهگیری و شماره پرونده خود به سیستم ، کارت ورود به جلسه را دریافت کنند. زمان آغاز توزیع اینترنتی کارت و نحوه آن ، زمان و مکان رفع نقص یک هفته قبل از برگزاری آزمون از طریق سایت اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران www.scoda.ir و روزنامه اطلاعات به اطلاع داوطلبان خواهد رسید.

 آزمون در مرکز کانونی که متقاضی در تقاضانامه ثبت نام انتخاب کرده است برگزار می شود. نشانی محل برگزاری آزمون بر روی کارت شرکت در آزمون درج خواهد شد.

 تاریخ آزمون روز جمعه مورخ ۱۳۹۳/۰۹/۰۷ می باشد.

امیر علی جلیلی بازدید : 2888 دوشنبه 17 شهریور 1393 نظرات (1)

آگهی آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت کانونهای وکلای دادگستری ایران سال ۱۳۹۳

کانونهای وکلای دادگستری ایران (عضو اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری ایران- اسکودا) متشکل از کانون وکلای دادگستری مرکز- آذربایجان شرقی – فارس و کهکیلویه و بویراحمد- اصفهان – آذربایجان غربی – مازندران– خراسان رضوی, شمالی و جنوبی – گیلان- قزوین- خوزستان – کرمانشاه وایلام- همدان – قم – کردستان – گلستان – اردبیل – مرکزی- بوشهر – زنجان – لرستان – کرمان- البرز و چهارمحال و بختیاری از طریق آزمون کتبی و طبق مقررات و قانون کیفیت اخذ پروانه وکالت مصوب سال ۱۳۷۶به تعداد مورد نیاز به شرح ذیل و با توجه به موارد زیر کارآموز وکالت می پذیرند.

۱- تعداد پذیرش کارآموز وکالت به تفکیک هر کانون و کد کانون ها :

کد کانون

نام کانون

ظرفیت پذیرش

۱

مرکز شامل استانهای تهران، سمنان، یزد، هرمزگان و سیستان و بلوچستان

جمعاً۱۰۰۰ نفر

۲

آذربایجان شرقی

۱۲۰نفر

۳

فارس و کهکیلویه و بویراحمد

جمعاً۱۳۶نفر

۴

اصفهان

۱۳۰نفر 

۵

آذربایجان غربی

۵۶نفر

۶

مازندران

۷۲ نفر 

۷

خراسان رضوی, شمالی و جنوبی

جمعاً ۱۲۰ نفر

۸

گیلان

۵۰ نفر

۹

قزوین

۷۵ نفر

۱۰

خوزستان

۱۵۰ نفر

۱۱

کرمانشاه و ایلام

جمعاً۲۵ نفر

۱۲

همدان

۳۵ نفر

۱۳

قم

۲۰ نفر

۱۴

کردستان

۳۰ نفر

۱۵

گلستان

۴۵ نفر

۱۶

اردبیل

۵۰ نفر

۱۷

مرکزی (اراک )

۲۵ نفر

۱۸

بوشهر

۴۵ نفر

۱۹

زنجان

۳۰ نفر

۲۰

لرستان

۴۰ نفر

۲۱

کرمان

۱۷۶نفر

۲۲

البرز

۱۰۰نفر

۲۳

چهارمحال و بختیاری

۴۰نفر

برای مشاهده متن کاملآگهی آزمون پذیرش متقاضیان پروانه کارآموزی وکالت کانونهای وکلای دادگستری ایران سال ۱۳۹۳ کلیک کنید 

امیر علی جلیلی بازدید : 6430 جمعه 07 شهریور 1393 نظرات (2)

تحلیل آماری درس مدنی در 5 آزمون اخیر آزمون وکالت

(داوطلبان آزمون وکالت حتماً بخوانند)

ما بسیار شاهد این هستیم که در مشاوره و روش مطالعه ها از جانب موسسات و سایتها و وبلاگهای حقوقی هر کسی از روی تجربه و برداشت خود از سوالات آزمون وکالت موضوعات و مباحث مهم را شناسایی کرده و معرفی می نماید . اما کمتر شاهد هستیم که این گونه مشاوره ها با خط کشی و با داده و آمار ارائه گردد. در حالی که بدیهیست تنها قدر متیقن ها و مشاوره های نزدیک به یقین فقط با داده و آمار و حساب و کتاب و فرمول ممکن است و صرفاًً بر مبنای حدس و برداشت کلی و تجارب شخصی نمی توان اطلاعات واضح و بدیهی که عملاً برای داوطلب کار آمد باشد ارائه داد. این نوشته تلاشی است تا بر مبنای آمار دقیق مباحث مهم شناسایی و به داوطلبان گرامی داده شود تا زمان خود را بهتر مدیریت کنند و در برنامه ریزی خود دقیق تر عمل کنند.

با دقت در 5 آزمون اخیر آزمونهای وکالت کانون وکلای دادگستری (100 سوال اخیر از هر درس) می توان داده های آماری از سوالات بدست آورد که از چند جهت می تواند داوطلب را در مطالعه موثر کمک کند مهم ترین جهت اینست که داوطلب می تواند بفهمد مهمترین مباحث از نظر تعداد فراوانی سوالات کدام مباحث هستند و وقت خود را بیشتر در آن مباحث صرف کند. در این راه ابتدا به تحلیل آماری حقوق مدنی خواهیم پرداخت و سپس بزودی سایر دروس را هم بررسی خواهیم نمود:

در جدول زیر فراوانی سوالات در 5 آزمون اخیر وکالت در مباحث مختلف حقوقف مدنی قابل مشاهده است :

مباحث

آزمون وکالت 89

آزمون وکالت 90

90 گیلان

آزمون وکالت 91

آزمون وکالت 92

مجموع و میزان اهمیت

حقوق مدنی 1 : اشخاص و محجورین

0 سوال

0 سوال

2 سوال

1 سوال

1 سوال

4 سوال

حقوق مدنی 2: اموال و مالکیت

1 سوال

3 سوال

1 سوال

1 سوال

1 سوال

7 سوال

حقوق مدنی 3: قواعد عمومی قراردادها

1 سوال

3 سوال

4 سوال

2 سوال

3 سوال

13 سوال

حقوق مدنی 4: الزامات خارج از قرارداد

1 سوال

1 سوال

2 سوال

3 سوال

2 سوال

9 سوال

حقوق مدنی 5 : خانواده

2 سوال

1 سوال

3 سوال

2 سوال

2 سوال

10 سوال

حقوق مدنی 6 و 7 : عقود معین

12 سوال

7 سوال

5 سوال

8 سوال

8 سوال

40 سوال

حقوق مدنی 8 : شفعه ، وصیت ، ارث

3 سوال

3 سوال

3 سوال

3 سوال

3 سوال

15 سوال

ادله اثبات دعوا

0 سوال

2 سوال

0 سوال

0 سوال

0 سوال

2 سوال

راهنما ین تقسیم بندی با توجه به تعداد سوالات هر مبحث در 5 آزمون اخیر انجام گرفته است.

قرمز = خیلی خیلی مهم

زرد = خیلی مهم

آبی= مهم

سبز =نه چندان مهم

سفید : مطالعه شود بهتر است

اعداد بالا درصد اهمیت هر مبحث را نشان می دهد

با دقت دراطلاعات جدول بالا نتایج بسیار جالبی به دست می آید که ممکن است ساختارهای ذهنی شما را ، راجع به مباحث مهم درس مدنی و اهمیت آزمونی مباحث آن کاملاً درهم بشکند.

1-      مهمترین مبحث حقوق مدنی در آزمون وکالت عقود معین است . (در حالی که در باور عام بیشتر قواعد عمومی قراردادها مطرح است).

2-   در 5 آزمون اخیر 3 سوال در هر آزمون از حقوق مدنی 8 (شفعه ، وصت و ارث )پای ثابت آزمون ها بوده است که 15 درصد کل سوالات بوده و بعد از عقود معین مهمترین مبحث مدنی محسوب می گردد.(در این مورد برخلاف تصور اکثریت حتی از حقوق مدنی 3 قواعد عمومی قراردادها مهمتر است .

3-   در دو آزمون اخیر بارم مباحث مشخص تر است اموال و اشخاص هر کدام 1 سوال و تعهدات و الزامات هرکدام 2 یا 3 سوال ، عقودمعین 8 سوال ، شفعه وصیت و ارث 3 سوال . این ثبات در بارم قابل تقدیر است و امید است ادامه یابد.

4-   اگر نمره 11 را نمره قبولی برای هر درس بدانیم 55 % کل سوالات یعنی درصد مساوی با نمره 11 ، فقط از دو مبحث عقود معین و شفعه و وصیت و ارث طرح می شود.

5-     ........

البته آمارهای تحلیلی بسیار دقیقتری هم هست که در این مجال نمی گنجد و بیشتر در تعیین استراتژی برنامه ریزی حرفه ای بکار می رود . برای مثال 10 درصد کل سوالات آزمون وکالت تاکنون از عقد بیع و 4 درصد از خیارات و 7 در صد آن از عقد اجاره می باشد یعنی 20 درصد کل سوالات مدنی از مواد 335 الی 416 البته بدون احتساب قوانین خاص مربوطه طرح گردیده است و این 180 ماده ، مواد طلایی برای آزمون وکالت محسوب می شوند .

 

  التماس دعا  

امیر علی جلیلی

 http://legaltest.ir/post/26

 

امیر علی جلیلی بازدید : 1544 جمعه 07 شهریور 1393 نظرات (0)

منابع و نحوه مطالعه درس اصول فقه

 

با سلام و درود خدمت داوطلبان گرامی آزمون وکالت

سوالات بسیاری در خصوص منبع مناسب و شیوه مطالعه درس اصول فقه از جانب داوطلبان گرامی آزمون وکالت مطرح گردیده که سعی می گرددکه این مطلب سعی می کند به این سوالات پاسخ گوید . در خصوص اصول فقه چند نکته حائز اهمیت است:

امیر علی جلیلی بازدید : 639 جمعه 31 مرداد 1393 نظرات (1)

رئیس اتحادیه سراسری کانون‌های وکلای دادگستری ایران(اسکودا) گفت که قانون جدید آئین دادرسی کیفری مبنای طرح سوال در آزمون وکالت سال 93 است.

امیر علی جلیلی بازدید : 1131 شنبه 30 فروردین 1393 نظرات (0)

همه چیز در باره "تراز" مهمان ناخوانده آزمون وکالت 92

مهمان ناخوانده

اعمال تراز در نتایج آزمون خبری بود که در حین اعلام نتایج آزمون وکالت داوطلبان را متعجب کرد:

اما چون خیلی ها نمی دانستند تراز چیست زیاد دنبال کار را نگرفتند تا این امر در سکوتی نسبی باقی بماند. در حالی که این سوال در ذهن اغلب داوطالبان آزمون وکالت ماند که تراز چیست؟ و چه تاثیری در سر نوشت آنها داشت؟

برخی لب به اعتراض گشودند به گونه ای که این سوال در ذهن رسانه ها نیز شکل گرفت خبرنگار حقوقی ایسنا با بهمن کشاورز رییس اتحادیه سراسری کانون های وکلای دادگستری گفت‌وگویی انجام داد و سوالاتی در این مورد پرسیدکه مشروح آنرا در ذیل بخوانید

اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • پیوندهای روزانه
    کدهای اختصاصی